2 ME 5STAR Конферентен въртящ се стол с 5 лъчева основа и механизъм

2 ME 5STAR Конферентен въртящ се стол с 5 лъчева основа и механизъм

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    53.0 см

  • Широчина:

    48.0 см

  • Дълбочина:

    42.0 см

  • Конфигурация:

    5STAR

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: Fur

 Столът 2ME 5STAR съчетава ергономичен дизайн, комфорт и функционалност, предлагайки отлично решение за всяка офисна среда. Основните характеристики на този модел включват:
Ергономичен дизайн: 2ME 5STAR е проектиран с акцент върху ергономията, осигурявайки оптимална поддръжка на тялото. Регулируемата височина и наклон на седалката и облегалката позволяват персонализирано адаптиране според нуждите на потребителя.
Дишаща или мека облегалка: Облегалката може да бъде изработена, като седалката от пяна с висока плътност. Но при желание на клиента може да бъде изработена и от висококачествена мрежа, която осигурява отлична вентилация, намалявайки натрупването на топлина и влага за по-голям комфорт през целия ден.
Комфортна седалка: Седалката е оборудвана с пяна с висока плътност, осигурявайки дълготраен комфорт и поддръжка дори при продължително седене.
Фиксирани подлакътници: Подлакътниците са статични, осигурявайки стабилна поддръжка на ръцете, което спомага за правилната позиция на тялото и намалява напрежението в раменете и врата.
Стабилна основа с пет лъча: Основата на стола е изработена от здрава метална конструкция с пет лъча, осигуряваща стабилност и сигурност. Колелцата позволяват лесно и плавно придвижване по различни повърхности.
TILT механизъм:
Столът разполага със синхронен механизъм, който позволява синхронно движение на седалката и облегалката, поддържайки естественото движение на тялото и осигурявайки допълнителен комфорт.
Модерен дизайн: 2ME 5STAR има елегантен и съвременен външен вид, подходящ за различни офис интериори. Изчистените линии и висококачествените материали допринасят за стилния и професионален облик на стола.
  Столът 2ME 5STAR е идеален избор за офис среди, където се цени ергономичността, качеството и модерният дизайн. Той осигурява необходимия комфорт и поддръжка за ефективна и продуктивна работа през целия ден.

mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.