Skip to main content

Поръчка и плащане

ПОРЪЧКА

Направете поръчка през нашия сайт, като добавите желаните артикули в количката си и се регистрирате с клиентски профил в Онлайн магазин КАМКО. Така можете запазвате и следите информация за вашите поръчки, както и по-бързо и лесно да направите следващи поръчки.

Направете бърза поръчка по телефона, като ни се обадите на 070090093. Нашите любезни консултанти ще ви съдействат за поръчката.

Поръчки за артикули, които са със срок на доставка над 1 седмица или са на стойност над 400 лв се изпълняват след получено плащане по банка на минимум 50% аванс от стойността на поръчката. Остатъкът от стойността на поръчката може да бъде заплатен с наложен платеж.

ПЛАЩАНЕ

• В БРОЙ
Платете в брой на каса в нашия магазин. Може да ни откриете тук;

 • С КАРТА
Платете с дебитна или кредитна карта на каса в нашия магазин;

  • С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
Платете поръчаната стока при получаването и от куриер. Опцията за наложен платеж е възможна при поръчки на готови артикули. Всички артикули, поръчани с характеристики по желание на клиента, се заплащат предварително с банков превод;

 • С БАНКОВ ПРЕВОД
Еффект-М ЕООД,”Юробанк България”АД, BG29BPBI88981230016510, BIC: BPBIBGSF.
След поръчка ще получите проформа фактура за плащане и след като платите (по банка или на каса в EasyPay), ние ще изпратим поръчаната стока до желания адрес;

  • НА ИЗПЛАЩАНЕ
Кандидатствай за стоки на изплащане с UniCredit и TbiBank в магазин КАМКО на бул. Сливница 160, Варна.

mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.