KARE – лайфстайл концепция с уникални интериорни решения

0 артикула

Няма намерени продукти в тази категория!
Омръзнало ли Ви е от скучни и еднообразни мебели? Ако отговорът е “да”, то KARE е точно за вас.

KARE е немски бранд за мебели и аксесоари за дома, чиято история започва през далечната 1981 г. в Мюнхен, Германия. Двама млади студенти решават, че е крайно време някой да замести скучното обзавеждане и да внесе свежест и нестандартно мислене в света на мебелите. И така създават KARE.

Очевидно идеята им е повече от успешна, тъй като днес брандът разполага с повече от 150 собствени магазина в над 40 държави по света. Щастливи сме да споделим, че България е една от тях.

В онлайн магазина на Kamko.bg вече може да откриете голямо разнообразие от мебели и аксесоари с марката KARE. Те са чудесно допълнение за всеки, който търси нещо нестандартно, различно и креативно за своя дом. Гарантираме ви, че всяко произведение на KARE носи тяхната характерна индивидуалност и ще направи революция в обзавеждането на дома ви.
Насладете се на нестандартни мебели, уникални декорации и аксесоари за дома, а също и изящно осветление, в които истинските ценители на интериора ще се влюбят.

Разгледайте нашите предложения с марка KARE и внесете свежест и доза креативност в обзавеждането на вашето жилище. Посетете ни на място в нашите физически магазини в София и Варна, където ще се потопите в света на висококачествения дизайн!
mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.