За нас

1990

Създаване

Създадена през 1990г, КАМКО е семейна фирма с богат опит в интериора, предлагаща актуални дизайни за подови настилки и мебели на своите клиенти.

 

1991

Година по-късно

Компанията започва своето развитие с търговия на меки подови покрития, а през 1991 е открит първият фирмен магазин.

 

2008

Разрастване

През 2008г КАМКО разширява търговската си дейност, за да Ви предостави голям избор от мебели и декорации за Вашия дом, офис, хотел или заведение.

В мострената ни зала можете да намерите колекции от модерни, класически и екзотични мебели. Компанията партнира с италиански, румънски и български производители, за да осигури висококачествени предложения за всеки вкус.

През 2008г КАМКО открива самостоятелен Търговски център за обзавеждане на бул. „Сливница“ 160, където ще откриете всичко за дома под един покрив. Нашите дизайнери могат да Ви предложат цялостни решения за комбинирането на Вашите мебели с интериорен текстил и подови настилки.

 

2023

Сега

Днес продължаваме своето развитие като лидер в света на обзавеждането и интериорните решения.

Нашите артикули са с най-високо качество и винаги се стремим да Ви предложим последните тенденции на най-добри цени. Освен компетентна консултация при избора на продукти, в нашите магазини ние предлагаме и всички съпътстващи услуги – проектиране и дизайн, транспорт, монтаж, обкантване на мокети и килими, изготвяне на ваучери, опаковане на подаръци, изнасяне на стари мебели.

mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.