Трапезна маса BAFRA разтегателна

BAFRA трапезна маса

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    75.0 см

  • Широчина:

    126.0 см

  • Дълбочина:

    80.0 см

  • Произход:

    Турция

  • Материал:

    MDF

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: ModM
Компактната разтегателна трапезна маса от орехов фурнир е елегантна и функционална мебел, която идеално отговаря на нуждите на съвременното домакинство. С изчистения си дизайн и прави форми, тази маса предлага перфектен баланс между стил и практичност.
Плотът на масата е изработен от висококачествен MDF, фурнирован с естествен орех, който придава на масата топъл и привлекателен вид. Правоъгълната форма на плота осигурява достатъчно място за настаняване на голямо семейство или група приятели, докато изчистеният дизайн гарантира, че масата ще се впише безпроблемно във всяко жилищно пространство.
Разтегателната функция на масата я прави изключително удобна и гъвкава. Здравите механизми за сгъване гарантират, че масата се отваря и затваря гладко и сигурно, запазвайки нейната издръжливост и ефективност във времето.
Поддържащата конструкция на масата е изработена от здрав и издръжлив материал, осигуряващ стабилна основа за плота. Краката са проектирани в изчистен, съвременен стил, който допълва минималистичния дизайн на масата.
mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.