Bamboo Natura Непромокаем протектор 160/200 45827

Bamboo Natura Непромокаем протектор 160/200

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    6.0 см

  • Широчина:

    160.0 см

  • Дълбочина:

    200.0 см

  • За матрак:

    160/200

  • Произход:

    Италия

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: Isl
Протекторът Bamboo Natura се отличава със своите висококачествени характеристики, които гарантират дълготрайност и комфорт. Изработен от текстил с бамбук, той предлага изключителна абсорбираща способност, което е особено важно за поддържането на суха и хигиенична среда по време на сън. Бамбуковите влакна са известни със своята мекота, дишащи свойства и антибактериален ефект, което прави протектора идеален за хора с чувствителна кожа или алергии.
Уникалният дизайн с борд за закрепване позволява лесно и бързо поставяне на протектора върху матрака, като същевременно осигурява стабилност и предотвратява плъзгането му. Тази функция е особено удобна за матраци с различни размери и височини до 35 см, включително и за тези, върху които се използва топматрак. Със своята водонепромокаема защита, протекторът Bamboo Natura ефективно предпазва матрака от разливи и петна, като по този начин удължава неговия живот и запазва неговата чистота и свежест.
Лесната поддръжка е друг ключов аспект на протектора Bamboo Natura. Той може да се пере в домашни условия при температура до 60 градуса, което улеснява ежедневната грижа и поддържането на добра хигиена. Безшумният слой на протектора гарантира спокоен сън без досадни шумове при движение, което е от съществено значение за качествения сън.
Изборът на протектор за матрак е важно решение, което може да повлияе значително на качеството на съня и общото благосъстояние. Протекторът Bamboo Natura предлага комбинация от защита, комфорт и удобство, което го прави отличен избор за тези, които търсят да подобрят своя сън и да удължат живота на своя матрак. Със своите екологични материали и лесна поддръжка, той е идеален за съвременния потребител, който цени здравето и устойчивостта на околната среда.