BELLE V3 Стол 43064

BELLE V3 Стол
Най-нови

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    80.0 см

  • Широчина:

    56.0 см

  • Дълбочина:

    58.0 см

  • Среден срок на доставка:

    7 работни дни

  • Произход:

    Индонезия

  • Материал:

    Тиково дърво

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: Индонезия
Трапезният стол за външна употреба е изключително подходящ за добавяне на стил и комфорт към всяка градина или тераса. Изработен от висококачествено тиково дърво, той не само предлага издръжливост и устойчивост на атмосферните условия, но също така привлича вниманието със своя елегантен дизайн.
Черните въжета, които са част от конструкцията на гърба, осигуряват не само допълнителна подкрепа, но и интересен визуален акцент, който допълва естествената красота на тиковата дървесина. Тиковото дърво е известно със своята способност да издържа на различни метеорологични условия, като влага и интензивно слънце, което го прави идеален избор за мебели, предназначени за външна употреба. Столът е също така лесен за поддръжка, като се почиства лесно с влажна кърпа, което гарантира, че ще запази своя привлекателен вид за дълго време.
Подходящ както за частни домове, така и за комерсиални пространства, този стол може да се комбинира с различни стилове на обзавеждане и да създаде уютна обстановка за отдих и развлечения на открито. Със своята функционалност и естетическа привлекателност, трапезният стол от тиково дърво е отличен избор за всеки, който търси качествени и красиви външни мебели.
mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.