Най-актуалното при гардеробите през 2023

alt
Тенденциите при гардеробите

Казват, че домът е нашата крепост, нашето лично място за почивка, спокойствие, усамотяване. Мечта за мнозина е да закупят собствено жилище и да го превърнат в дом. И тъй като това е голяма инвестиция, но и голямо приключение, е добре да обърнете внимание на всичко до най-малкия детайл, а не да правите чести ремонти и промени, защото не сте доизмислили нещо в началото.


Да, всички промени, които правим в дома си изискват времева инвестиция, щателно обмисляне и най-вече ентусиазъм. Ентусиазъм, защото вие градите дома, който ще ви радва години наред и ще бъде произведение на собствения ви труд. И това е толкова вълнуващо!


Едно от най-важните места в дома е спалнята и често след леглата, най-силно впечатление прави гардеробът. Днес ще ви представим няколко от тенденциите при гардеробите за 2023 година, защото трудно можем да си представим дом без този вид мебел.


Знаем, че най-често хората избират гардероби за спалните си помещения, затова селектирахме за вас нашите любими и актуални визии за гардероби.

Гардероби по поръчка

Пространството за съхранение в един дом никога не стига. Затова гардеробите по поръчка набират все повече популярност. При тях може да оползотворите цялото пространство в помещението както в ширина, така и във височина.


Всички гардероби по проект ви дават възможност да разгърнете въображението си и сами да изберете вътрешното разпределние на гардеробите, да поставите толкова рафтове, лостове и чекмеджета, колкото на вас ще ви е необходимо.


А трендът през последните няколко години е изграждането на гардероби и над легло, тоалетка и нощни шкафчета. По този начин спестявте допълнително пространство и може да обзаведете напълно дори и много малка спалня.

Огледалални или стъклени врати

Всички сме виждали огледални врати на гардероби. И това е чудесна идея – те са удобни, функционални и изглеждат добре. Тази тенденция никога не е излизала от мода и вероятно ще бъде актуална още дълго време. Все пак, ние ви предлагаме да разчупите общоприетото и да импровизирате.


Изберете модел с врати от опушени стъкла. Стъклото ще придаде елегантност и стил в помещението, като в същото време можете да го ползвате като огледало. Ще се изненадате от резултата.

По-малко е повече

Изчистеността и елегантността на минимализма са вечен тренд както в обзавеждането, така и в модата и други аспекти. Едноцветен гардероб с едва забележими и деликатни акценти ще се съчетае с всичко във вашата спалня и ще придаде усещане за подреденост и чистота.

Мат за “УАУ” ефект

Матовото покритие често предизвиква внимание и възхищение. Това се отнася и за мебелите. Освен с интересния си външен вид, матовото покритие се характеризира и с лесна поддръжка и почистване. Ако заложите на светли матирани врати за гардероб, забравяте за досадното почистване на отпечатъци от ръце по тях!

Медните дръжки – любим акцент

Ако желаете да се чувствате сякаш сте в дворцова спалня, предлагаме да заложите на медните дръжки за гардероби. Те винаги са били интересен и забелязващ се акцент.
Хубаво при тях е, че можете да избирате сред стотици форми и да се спрете върху такава, която резонира с вашата личност. Това допълнително ще допринесе да персонализирате дома си! Освен това, металните дръжки са доста по-устойчиви и имат по-стилно излъчване от обикновените пластмасови такива.

“Да” на нестандартните цветове

Предизвикваме ви да разгърнете въображението си и да отделите няколко минути да визуализирате мебели в нестандартен цвят в спалнята си. Ще се изненадате колко добре се съчетават определени цветове, а една неочаквано добра комбинация ще ви зарежда с енергия и вдъхновение за всеки нов ден!


Това бяха няколко идеи от нас как да изберете актуален гардероб за вашия дом. В онлайн магазина на Kamko.bg може да разгледате и откриете перфектния за вас. Възползвайте се от нашите атрактивни и модерни предложения!

mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.