Как да почистя дъбова маса?

alt
Грижа за плот от масивен дъб

Масите от масив – актуални и красиви

Последните няколко години, с навлизането на индустриалния дизайн и скандинавския стил, масите от масив набраха голяма популярност. И с право, кой може да устои на красотата на натуралното дърво,  съчетана с изисканата визия на стоманата!

Нашите маси от дъб и орех, са изработени от внимателно подбрана висококачествена дървесина с дебелина 40 мм. А за да гарантираме техния дълъг живот и красива визия, плотовете са грижливо  обработени с био масла OSMO, които ги предпазват от замърсявания и атмосферни влияния. В допълнение на това, вие можете да изберете както форма и цвят на краката / основата на масата, така и цвят на маслото за плота и допълнително да персонализирате масата си, за да отговаря на всичките ви желания!

Виж трапезни маси от масив дъб

Но как да поддържаме тези маси? Това всъщност е много лесно, когато се използват правилните продукти! Благодарение на първоначалната обработка с масло,  дървото е защитено и течностите не могат да проникнат и да го наранят, а остават като капчици върху повърхността му.  Ако разлеете червено вино, кафе или друг оцветяващ продукт, е добре бързо да го почистите и да подсушите масата. Маслото OSMO ще защити плота, като не пропусне оцветяващите елементи да проникнат в дървесината.

Съвети за грижа за повърхности от омаслено дърво

Желателно е ежедневното почистване от прах да се извършва със суха микрофибърна кърпа.  Замърсените места могат да се третират с леко навлажнена кърпа или със спрей за почистване OSMO! Специално разработен за омаслени или полирани с вакса повърхности, този препарат съдържа сапуни на базата на естествени масла и предотвратява изсъхването на дървесината. Той е мек за кожата, без багрила и аромати, биоразградим, без разтворители и емисии и е подходящ за повърхности, които се използват за хранене. С него почистването е бързо и лесно! Само напръсквате повърхността и  почиствате с мека кърпа без мъх.  Спреят OSMO не само ще премахне замърсяванията, а и ще защити масата ви от последващо мокрене и замърсяване.

Толкова лесно, а вашата любима дървена маса, ще ви радва с красотата си още дълги години!

Виж почистващ спрей за дървени повърхности OSMO

                    

mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.