Свежи интериорни находки, с които да преобразите вашата всекидневна

alt
За малките неща които правят всекидневната уникална и уютна

Всекидневната е централно място във всеки дом. Затова и интериорът на тази стая трябва да бъде хармоничен и комфортен и да отразява вашия уникален стил. Едновременно с това обаче, всекидневната е и мястото, където ще поканите вашите гости. Затова не бъдете скромни, а добавете в интериора интересни акценти, които ще го направят още по-забележителен и впечатляващ.
Ако сте в търсене на свежи интериорни находки, с които да преобразите вашата всекидневна, тази статия е точно за вас. В нея сме подбрали някои изключително актуални мебели и аксесоари, които ще наградят обзавеждането на всекидневната ви, правейки я по-модерна и стилна. Вижте кои са те:

Лампи с животни

Една тенденция, която е изключително модерна в момента – това са лампите и полилеите с животни. Определено са нестандартно решение, но точно това ги прави толкова открояващи се и модерни. Ако търсите как да разнообразите излъчването на стаята, спокойно може да заложите на този акцент. Независимо дали ще изберете полилей във формата на птица, катерица или дори маймуна, крайният резултат ще остане все така впечатляващ.

Помощните маси

Ако имаше награди за най-добра поддържаща роля в обзавеждането, без съмнение помощните маси щяха да грабнат престижното отличие. Комбинацията от две помощни маси вместо голяма холна маса, ще ви осигури повече пространство и ще създаде усещане за свобода, дори в по-малките всекидневни. Ако искате да бъдете в крак с тенденциите, съветваме ви да изберете плетени помощни маси или модели с метални крачета.

Голям цветен фотьойл

Ако наистина искате да създаде открояващо се обзавеждане, първото правило е да забравите за всички традиционни правила. В това число, не се старайте фотьойлите да бъдат в същия цвят като дивана. Вместо това изберете нестандартен и различен модел в по-ярък цвят. Разбира се, не забравяйте да помислите и за удобството си. Една такава промяна има силата да освежи цялото излъчване на стаята и да ви донесе повече комфорт и добро настроение.


Пейки и табуретки

Ако идеята на големите цветни фотьойли не ви допада, то може да ги замените с пейки и табуретки. Предимството им е, че не вземат толкова пространство, но могат да изглеждат също толкова стилно и модерно. Чудесно решение за компактни всекидневни, в които има малко свободна площ.
Още един хитър трик за малки дневни е, да изберете табуретки с място за съхранение. Под капака може да скриете всичко, което не искате да е на показ. Така холът ви ще изглежда винаги подреден и спретнат!

Декоративни фигури

Последната актуална тенденция, за която ще ви споделим, това са декоративните фигури. С тяхна помощ може да развихрите въображението си и да създадете един разчупен интериор, който отговаря на вашия стил. Изберете по-големи фигури, които да бъдат централен акцент в стаята, или пък заложете на по-минималистична визия. И в двата случая ще допринесете за стилното излъчване на хола и ще впечатлите всички гости. Още по-интересно е ако заложите на ръчно изработени фигури.



Надяваме се да сте открили вдъхновение за следващия ви интериорен проект. Тези и още много други тенденции ще откриете в богата продуктов гама на бранда Kare, предлаган в онлайн магазина на Kamko.bg. Разгледайте нашите предложения и изберете свежи интериорни находки за вашата всекидневна!

mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.