CANNET Модул REG2D2W3S 35760

CANNET Модул REG2D2W3S

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    104.0 см

  • Широчина:

    90.0 см

  • Дълбочина:

    40.0 см

  • Среден срок на доставка:

    7 работни дни

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: evr
Витрина е елегантна и функционална мебел, изработена от висококачествен MDF профил и ПДЧ плоскост в бял и дъб каньон цвят. Нейният изчистен дизайн и луксозен външен вид я правят подходящ избор за всяка дневна, трапезария или офис.
MDF профилът, използван в производството на витрината, предлага няколко предимства пред традиционните дървени материали. Той е по-издръжлив и устойчив на влага, драскотини и износване, което го прави лесен за почистване и поддръжка. Освен това неговият гладък, лъскав завършек придава на витрината първокласно покритие, което подобрява нейната естетическа привлекателност.
В обобщение, витрината е здрава и стилна мебел за съхранение, изработена от висококачествен MDF профил и ПДЧ плоскост. Нейният изчистен дизайн, съчетан с издръжливостта на материала, го прави идеален избор за всяка стая във вашия дом или офис. Със своя елегантен двуцветен дизайн, и стъклена витрина, тя осигурява както функционалност, така и естетическа привлекателност, превръщайки се във фокусна точка на вашето жизнено пространство.

mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.