DALLAS Диван

DALLAS Диван

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    47.0 см

  • Широчина:

    135.0 см

  • Дълбочина:

    52.0 см

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: Fur

 Диванът DALLAS от Nowy Styl се отличава със своя елегантен и модерен дизайн, който придава изтънченост на всяко помещение. Той е създаден с внимание към детайла и предлага изчистени линии и стилен профил. Ето и някои от основните му характеристики:

Материали: Изработен е от висококачествени материали, включващи здрава текстилна тапицерия, която е мека на допир и устойчива на износване. Рамката е изработена от здрави и стабилни материали, осигуряващи дълготрайна употреба.
Цвят: Диванът е наличен в разнообразие от цветове, които могат да се съчетаят с различни интериорни палитри, като придадат индивидуалност и стил на пространството.
Конструкция: Солидната конструкция гарантира стабилност и безопасност при употреба. Краката са изработени от метал, което добавя допълнителна здравина и естетическа привлекателност.
Комфорт: Ергономичният дизайн на седалката и облегалката осигурява оптимален комфорт и подкрепа при седене. Възглавниците са добре подплатени, предоставяйки допълнителен комфорт.
Лесна поддръжка: Лесно почистване и поддръжка благодарение на качествените материали.

 Диванът DALLAS е стилен и функционален избор, който ще подобри всяко пространство със своя модерен дизайн, комфорт и издръжливост. Този диван е подходящ за различни среди, включително офиси, чакални, рецепции, обществени пространства, както и за домашни интериори като хол, дневна или кабинет. Той съчетава стил и функционалност, правейки го отличен избор за модерни и елегантни интериори.

mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.