DALLAS Стол

DALLAS Стол

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    47.0 см

  • Широчина:

    63.0 см

  • Дълбочина:

    52.0 см

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: Fur

Стол DALLAS е идеален за съвременни интериори, където се изисква стил и функционалност. Със своята естетика и комфорт, той е подходящ както за професионални среди, така и за домашни пространства. А ето и някои от основните му характеристики:

Дизайн и естетика:
 Минималистична елегантност: Столът се отличава с изчистен и съвременен дизайн, характеризиращ се с прави линии и геометрична форма. Кубичната форма предоставя модерен външен вид, който е едновременно прост и изискан.

Конструкция и материали:
 Рамка: Столът е поддържан от здрава метална рамка с покритие в светло сиво. Дизайнът на рамката осигурява стабилност и дълготрайност, като същевременно запазва минималистичен вид.
  Тапицерия: Тапицерията е изработена от висококачествен текстил, който е както удобен, така и издръжлив, осигурявайки комфорт при продължително използване.

Удобство и функционалност:
 Комфорт: Седалката и облегалката са добре подплатени, което предлага отличен комфорт за потребителя. Дизайнът на стола също така поддържа правилната стойка, което го прави подходящ за дълготрайна употреба.
  Функционалност: Лесен за почистване и поддръжка, този стол е идеален за различни пространства, включително офиси, чакални и обществени зони.

 Този стол е перфектен избор за тези, които ценят съвременния дизайн и искат да съчетаят стил с комфорт.