DANTE Тапицирано легло 160/200 45663

DANTE Тапицирано легло 160/200
Най-нови

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    108.0 см

  • Широчина:

    160.0 см

  • Дълбочина:

    215.0 см

  • За матрак:

    160/200

  • Произход:

    България

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: Ергодизайн
Тапицираните легла са изключително популярен избор за модерната спалня, предлагайки комбинация от стил, комфорт и функционалност. Типът "скандинавско легло" се отличава със своята семпла, но елегантна визия, която лесно се вписва в различни интериорни решения. Основата на такова легло често включва механизми с газови амортисьори, които позволяват лесното и безшумно повдигане на матрака, осигурявайки допълнително пространство за съхранение под него. Металната подматрачна ламелна рамка е още един важен елемент, тъй като тя осигурява необходимата поддръжка и вентилация на матрака, което е от съществено значение за дълготрайността и комфорта на съня.
Включването на комплект механизми с газови амортисьори в цената на леглото е стандартна практика, тъй като те добавят значителна стойност към продукта. Потребителите ценят удобството и функционалността, правейки ежедневието по-лесно и удобно. Възможността за персонализация също е важен аспект, като клиентите могат да изберат дамаска по свой вкус, което позволява на леглото да се превърне в уникален акцент в спалнята. Това дава възможност за създаване на легло, което не само отговаря на функционалните нужди, но и допринася за естетическата атмосфера на помещението.
Изборът на дамаска е съществен, тъй като тя определя визуалното въздействие и усещането за комфорт. Разнообразието от текстури, цветове и модели позволява на клиентите да намерят идеалния вариант, който да отразява техния личен стил и да се съчетава с останалата част от интериора.
В заключение, тапицираните легла тип "скандинавско легло" предлагат идеалната комбинация от функционалност, стил и персонализация. С включените механизми за повдигане на матрака и възможността за избор на дамаска, те предоставят възможност за създаване на уютна и стилна спалня, която отговаря на индивидуалните предпочитания и нужди на всеки клиент.
mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.