DANTE Тапицирано легло с матрак и топер 160/200 45667

DANTE Тапицирано легло с матрак и топер 160/200
Най-нови

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    108.0 см

  • Широчина:

    160.0 см

  • Дълбочина:

    215.0 см

  • За матрак:

    160/200

  • Произход:

    България

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: Ергодизайн
Тапицираните легла с повдигащ механизъм представляват иновативно и функционално решение за модерната спалня, като съчетават стил, комфорт и практичност. Типът "скандинавско легло" е изключително популярен, благодарение на своята минималистична естетика и висококачествени материали. Основният матрак обикновено е с височина около 18 см и е изработен от високоеластична пяна, която осигурява подходяща опора и комфорт. Плътността на пяната, около 30 кг/куб.м, гарантира дълготрайност и устойчивост на материала.
Топ матракът добавя допълнителен слой комфорт със своята височина от 6 см, като често включва двуслойно ядро от мемори пяна с охлаждащи гел капсули и профилирана полиуретанова пяна с масажиращ ефект. Текстилът с охлаждащо действие и платът Лукс, които покриват топ матрака, осигуряват допълнително удобство и луксозно усещане. ЗD дишащата лента, разположена около цялата дължина и ширина на топ матрака, е ключова за поддържането на хигиената, тъй като позволява постоянна циркулация на въздуха и предотвратява развитието на микроорганизми и акари.
Комплектът механизми с газови амортисьори за повдигане на матрака е една от най-ценните характеристики на тапицираните легла с повдигащ механизъм. Те не само улесняват достъпа до пространството за съхранение под леглото, но и предлагат лесна и безопасна употреба. Металната подматрачна ламелна рамка е съществена за стабилността и дълготрайността на леглото, като осигурява равномерно разпределение на тежестта и поддържа матрака вентилиран.
При избора на тапицирано легло с повдигащ механизъм е важно да се вземат предвид както естетическите, така и функционалните аспекти. Леглото може да бъде изработено в дамаска по избор на клиента.
mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.