DIAMANTE DUAL Матрак 160/200 45242

DIAMANTE DUAL Матрак 160/200
Най-нови

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    30.0 см

  • Широчина:

    160.0 см

  • Дълбочина:

    200.0 см

  • Произход:

    Италия

  • Размер:

    160/200

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: Mag
Двулицевите матраци са иновативно решение за тези, които търсят гъвкавост и персонализиран комфорт в своята спалня. Със своята Dual Core® технология, те предлагат уникалната възможност за регулиране на твърдостта на матрака, като по този начин се адаптират към индивидуалните предпочитания на всеки спящ. Тази технология позволява на матрака да има две различни ядра в един общ калъф, като всяко ядро има различна степен на твърдост - мека и средномека. Потребителите могат лесно да завъртят ядрата, за да изберат една от трите възможни комбинации за твърдост - средномек-средномек, мек-средномек или мек-мек, в зависимост от техните лични нужди и предпочитания.
Текстилът с технология Outlast® е още една характеристика, която отличава тези матраци. Той регулира температурата на тялото по време на сън, благодарение на милиони восъчни микробалончета, които предотвратяват изпотяването и контролират температурните разлики. Това е особено полезно за хората, които спят горещо или живеят в климат с големи температурни колебания.
Memory Foam HD® пяната добавя още един слой комфорт, реагирайки на натиск и топлина. Това е особено важно през зимните месеци, когато температурата в помещението е по-ниска, и матракът може да предложи допълнителна топлина и подкрепа. Съчетанието на мемори пяна, високоеластична пяна и пяна Mallow с екстракт от билката малва създава трипластово ядро, което осигурява оптимален баланс между подкрепа и мекота.
Стилният дизайн и обещанието за безкрайна гаранция правят тези матраци не само функционално привлекателни, но и дълготрайна инвестиция в качествения сън. Въпреки че терминът "безкрайна гаранция" може да звучи прекалено добре, за да е истина, той подчертава ангажимента на производителя към дългосрочното качество и удовлетвореност на клиента. В крайна сметка, изборът на правилния матрак е съществен за здравословния и възстановяващ сън, и двулицевите матраци са едно отлично решение за тези, които искат да персонализират своята спалня до последния детайл.
-20% с MAGNICLUB
mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.