EASY Непромокаем протектор 160/200 45838

EASY Непромокаем протектор 160/200

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    0.0 см

  • Широчина:

    160.0 см

  • Дълбочина:

    200.0 см

  • За матрак:

    160/200

  • Произход:

    Италия

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: Isl
Непромокаемият хавлиен протектор за матрак представлява иновативно решение за защита на матраците от намокряне и замърсявания. Този продукт е изключително полезен, тъй като предпазва матрака и значително удължава неговия живот. Специалният дизайн на протектора не позволява плъзгане на чаршафите, което осигурява стабилност и комфорт по време на сън. Водонепромокаемият слой е напълно безшумен, което гарантира спокойствие и тишина.
Протекторът "Easy" се захваща лесно и бързо към матрака с помощта на четири ластика, разположени в краищата, което позволява лесно поставяне и сваляне за пране. Той е подходящ за използване върху стандартни матраци, както и върху топматраци, което добавя допълнителен слой комфорт. Хавлиеният текстил е мек и нежен на допир, като същевременно предлага издръжливост и дълготрайност. Водонепромокаемият слой не само предпазва от течности, но и осигурява допълнителна хигиена, тъй като протекторът е антибактериален и може да се пере в домашни условия при температура до 60 градуса, което улеснява поддръжката и гарантира чистота.
Използването на такъв протектор е особено важно за хората с алергии или астма, тъй като предпазва от алергени и прахови акари, които обикновено се натрупват в матраците. Също така, той е идеален за домакинства с малки деца или домашни любимци, където вероятността от случайно разливане на течности е по-висока. Непромокаемият хавлиен протектор Easy е достъпен и лесен за интегриране във всяко спално помещение, като същевременно предлага практичност и защита. Той е отличен избор за всеки, който търси надеждна защита за своя матрак, без да прави компромис с комфорта и качеството на съня.