EVA Гардероб (двукрилен) 44259

EVA Гардероб (двукрилен)

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    240.0 см

  • Широчина:

    111.0 см

  • Дълбочина:

    56.5 см

  • Произход:

    Турция

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: ActD
Двукрилният гардероб от серия "EVA" е израз на съвременния дизайн, който съчетава елегантност и функционалност. Тъмният цвят придава на гардероба изискан и модерен вид, докато плътните врати осигуряват стабилност и здравина. Металните дръжки не само допълват визията, но и предоставят удобство при отваряне и затваряне. Те са не просто елементи на дизайна, но и акценти, които подчертават индивидуалността на мебела.
Вътрешното разпределение е проектирано така, че да отговори на нуждите на съвременния човек. Лостът за закачалки е идеален за съхранение на дрехи без да се мачкат, докато чекмеджетата предлагат удобно място за съхранение на по-малки предмети. Рафтовете пък са перфектни за поставяне на по-големи и по-рядко използвани вещи. Така гардеробът "EVA" се превръща в многофункционално решение за съхранение, което може да се адаптира към различни нужди и предпочитания.
Включването на разпределението в цената е допълнително удобство, което позволява на клиентите да получат пълноценно обзавеждане без скрити такси. Това прави гардероба от серия "EVA" привлекателен избор за тези, които търсят качество и стил на разумна цена. Със своята практичност и елегантност, той е идеален за всяко съвременно жилище, като добавя хармония и организация в ежедневието.
mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.