FELICITA Бар стол 40257

FELICITA Бар стол

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    118.0 см

  • Широчина:

    62.0 см

  • Дълбочина:

    57.0 см

  • Произход:

    Турция

  • Материал:

    Масив Бук

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: Daw
Представяме ви бар стол "FELICITA", изработен от масивен бук – първокласен дървен материал, известен със своята издръжливост и естествена здравина. Седалката и облегалката на стола сa са тапицирани с висококачествена дамаска по ваш избор. Дамаската може лесно да бъде персонализирана, за да отговаря на вашия личен вкус и декор, което я прави перфектното допълнение към всяка стая. Меката тапицерия, съчетана с изчистения дизайн, създава модерна и изтънчена атмосфера, която ще впечатли всички ваши гости.
Конструкцията на стола е изработена от масивен бук, осигуряваща здрава и издръжлива основа.
Бар столът "FELICITA" е не само визуално привлекателен, но и невероятно удобен. Неговата солидна конструкция от масивен бук и меките, подплатени седалки го правят идеален за дълги вечери, прекарани в разговори или отпиване на любимото ви питие.
В обобщение, бар столът "FELICITA", изработен от масивен бук, е луксозно парче, което съчетава функционалност, издръжливост и естетическа привлекателност. Със своя удобен дизайн, висококачествени материали и възможност за персонализиране чрез избор на дамаска и байц, този стол несъмнено ще се превърне във фокусна точка на вашето жилищно пространство.
mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.