FLAMINGO Холна маса 24564

FLAMINGO Холна маса
Най-нови

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    0.0 см

  • Широчина:

    0.0 см

  • Дълбочина:

    0.0 см

  • Произход:

    Полша

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: Hal
Комплектът от две холни маси се отличава със своята елегантност и функционалност. Изработени са от висококачествена прахово боядисана стомана в цвят сив мрамор, което придава луксозен и модерен вид на всяко помещение. С размери Ф60/40 см и Ф80/46 см, тези маси са идеални за различни пространства, предлагайки удобство и стил. Кръглата форма не само че е визуално привлекателна, но и позволява лесно позициониране в пространството, без да заема излишно място. Дизайнът е изчистен, съчетаващ класически и съвременни елементи, което ги прави подходящи както за традиционни, така и за модерни интериори.
Масите могат да се използват както по отделно, така и заедно, което ги прави изключително универсални. Те могат да се аранжират като централен елемент в хола или като допълнителни повърхности за поставяне на декорации или напитки при посрещане на гости. Също така, компактният размер на по-малката маса позволява лесно да се премести и използва където е необходимо, докато по-голямата може да послужи като основна точка в стаята. Тази гъвкавост в позиционирането предлага възможност за множество декоративни решения и адаптиране към различни нужди и предпочитания.
В допълнение, сивият мраморен цвят е изключително универсален и лесно се съчетава с разнообразни цветове и материали, което прави масите подходящи за всякакви цветови схеми и дизайнерски концепции. Тяхната издръжливост и лесна поддръжка са допълнителни предимства, които гарантират, че масите ще запазят своята красота и функционалност за дълго време. Без съмнение, този комплект холни маси представлява стилно и практично допълнение към дома, което ще бъде ценено и ползвано с удоволствие. Комплектът от две холни маси се отличава със своята елегантност и функционалност.

mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.