Холов ъгъл Гала лукс

ГАЛА ЛУКС Ъглов диван

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    85.0 см

  • Широчина:

    256.0 см

  • Дълбочина:

    160.0 см

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Холов ъгъл ГАЛА Лукс е модел с дизайнерска линия, галеща сетивата на модерния Клиент. Гарнитурата има компактни размери и универсална лява/дясна ориентация, което и позволява да се помести в различни пространства. В допълнение, седалната част на гарнитурата е с достатъчна височина, за да може да се ползва както за хол, така и за трапезария. Механизмът за сън от ново поколение придава здравина, удобство и функционалност!

Класическата висококачествена дървена конструкция е подсилена с рамки от метален профил. Това създава допълнителна здравина и предотвратява характерните за „евтините“ дивани усуквания и произтичащите скърцания, счупвания, несигурност при ползване и лоша работа на механизма. Комфортът се подсилва с употребата на „сандвич“ от висококачествени материали с отворена клетъчна структура. В дивана са вложени здрава и същевременно мека на допир мебелна дамаска, обемни антиалергични силиконови влакна върху седалка от PENO ELASTIC FOAM с повишена еластичност и опора от индивидуално реагиращ ЗИГ ЗАГ.

Патентованият „потапящ“ механизъм за сън е надежден, удобен и лесен за ежедневна употреба. Изнасянето на седалката нагоре и напред придвижва автоматично и почти незабележимо зоната за спане на точното ѝ място без тежест, напрежение или отворени фуги. Компенсиращи пружини спомагат за отваряне на раклата с една ръка.

Дамаската на дивана е по избор на клиента
mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.