GIZA Холна маса 45267

GIZA Холна маса
Най-нови

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    53.0 см

  • Широчина:

    54.0 см

  • Дълбочина:

    54.0 см

  • Произход:

    Полша

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: Hal
Холната маса, изработена от иновативен композитен материал като магнезиев оксид, представлява изключително атрактивен избор за модерния дом. Белият цвят придава свежест и визуално пространство, което може да осветли и най-тъмния интериор. Същевременно, магнезиевият оксид е известен със своите устойчиви качества, което гарантира дълготрайност и издръжливост на масата дори при интензивна употреба. Практичността на този материал се допълва от лекотата, с която може да се поддържа, като се изисква само редовно почистване с мека кърпа, за да се запази нейният блясък.
Изчистеният дизайн на масата е също така значим фактор за нейната популярност. Минималистичният подход позволява лесното ѝ интегриране в различни стилове интериорен дизайн, от скандинавски до модерен или дори индустриален. Липсата на излишни декоративни елементи означава, че тя няма да изглежда датирана с времето и ще остане актуална във всяка обстановка. Това я прави идеален избор за тези, които търсят мебел, която да се слива с останалата част от мебелировката и да създава хармоничен интериор.
В допълнение, магнезиевият оксид е материал, който е екологично чист и не вреди на околната среда. Това го прави предпочитан избор за потребителите, които са загрижени за екологията и искат да имат устойчиви продукти в своя дом. Съчетанието на естетика, функционалност и екологичност прави тази холна маса не само красива, но и отговорна към съвременните изисквания за устойчиво потребление.
mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.