GODENZA Трапезна маса 44049

GODENZA Трапезна маса
Най-нови

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    75.0 см

  • Широчина:

    160.0 см

  • Дълбочина:

    80.0 см

  • Среден срок на доставка:

    7 работни дни

  • Произход:

    Индонезия

  • Материал:

    Тиково дърво

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: Индонезия
Трапезната маса, подходяща за външна употреба, е изключително важен елемент от градинската мебел. Изработена от висококачествено тиково дърво, тази маса не само че е устойчива на различни метеорологични условия, но и придава елегантен и завършен вид на всяка външна зона за хранене. Тиковото дърво е известно със своята издръжливост и способност да издържа на влага, което я прави идеален избор за мебели, предназначени за външна употреба. Масивната конструкция на масата гарантира дълготрайност и стабилност, докато елегантният ѝ дизайн добавя стил и класа към всяка градинска обстановка.
Краката на масата са проектирани така, че да не пречат на комфорта на седящите, позволявайки им да се движат свободно без да се блъскат или да се чувстват ограничени. Това е особено важно при събирания с много гости, където пространството под масата често може да стане претъпкано. Освен това, широката повърхност на масата предоставя достатъчно място за храна, напитки и удобства, като същевременно оставя достатъчно пространство за комфортно хранене.
В допълнение, трапезната маса от тиково дърво е лесна за поддръжка, което я прави практичен избор за тези, които предпочитат да прекарват времето си на открито, а не в постоянно почистване и поддръжка на мебелите. Редовното почистване с мека кърпа и малко вода е достатъчно, за да се запази външният вид на масата и да се гарантира, че тя ще изглежда като нова за години напред. Също така, тиковото дърво с течение на времето придобива красива патина, която добавя характер и очарование към мебелите.
За тези, които търсят устойчива, стилна и функционална трапезна маса за външна употреба, моделът от тиково дърво е отличен избор. Тя не само ще служи за удобно място за хранене, но и ще допринесе за естетическата привлекателност на външното пространство, като същевременно предлага дълготрайност и лесна поддръжка. Така че, ако искате да превърнете външната си зона в идеалното място за отдих и развлечения, трапезната маса от тиково дърво е идеалният избор за вас.