LOFT Гардеробна система 445 45943

LOFT Гардеробна система 445
Най-нови

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    236.0 см

  • Широчина:

    241.0 см

  • Дълбочина:

    58.0 см

  • Произход:

    Германия

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: Wie
Петкрилният гардероб от гардеробна система LOFT представлява модерно и функционално решение за съхранение, което се отличава с високо качество на изработка и възможност за персонализация.
Клиентите могат да избират между различни широчини, от 50 до 400 см, и две височини - 216 и 236 см, за да намерят идеалното решение за своето пространство. Вратите на гардероба могат да бъдат изработени в цвета на корпуса или със стъкла в различни цветове, като също така има опция за добавяне на врати с бронзово огледало за допълнителен естетически ефект. Гардеробите се предлагат с или без чекмеджета, което позволява допълнителна гъвкавост при организацията на пространството. Панорамните модули и нормално отваряемите врати са проектирани така, че да максимизират достъпа и видимостта на съдържанието в гардероба. Металните дръжки добавят здравина и стил, докато опциите за разширени и отворени гардероби предлагат алтернативни начини за показване и достъп до дрехите и аксесоарите.
Допълнителните аксесоари като рафтове, чекмеджета, поставки за вратовръзки и колани с издърпване, както и държачи за панталони, осигуряват още по-голяма функционалност. Вътрешното LED осветление с детектор за движение е иновативно решение, което улеснява намирането на предмети в гардероба, дори и при слаба осветеност.
Цветът на гардеробната система показан на снимката, е бял, но той може да бъде изработен и в друг декор цвят, което предоставя възможност за създаване на уникален интериорен дизайн, който да отговаря на индивидуалните предпочитания на всеки клиент. Цената, посочена в описанието, важи за конфигурацията, както е представена, с възможност за добавяне на допълнителни елементи и аксесоари според нуждите и желанията на потребителя. С тази гъвкавост и разнообразие от опции, петкрилният гардероб от LOFT е идеален избор за тези, които търсят качествено и персонализирано решение за своя дом или офис.
В цената не е включена паспарту рамката, както и LED осветлението, но може да бъдат поръчани.