Трапезен стол LUCCA

LUCCA Трапезен стол

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    87.0 см

  • Широчина:

    46.0 см

  • Дълбочина:

    47.0 см

  • Произход:

    Турция

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: Daw
Представяме ви нашия елегантен и стилен трапезен стол, изработен от масивен бук, който е идеалното допълнение към всяка трапезария.
Седалката на стола е с кръгла форма, което я прави удобна и стилна. Столът е без подлакътник, този дизайн го прави практичен и компактен, което го прави идеален за по-малки помещения, където пространството е ограничено. Въпреки компактните си размери, столът предлага максимален комфорт, като седалката и облегалката са проектирани за адекватна опора за гърба и кръста ви по време на хранене.
Дамаската на стола може да бъде избрана от клиента, което ви позволява да създадете стол, който отговаря на вашия личен вкус и интериорен дизайн.
В заключение, трапезният стол, изработен от масивен бук, е практичен и стилен избор за всяко жилищно пространство, независимо от размера. Възможностите за персонализиране на дамаската гарантират, че ще получите стол, който отразява вашия личен вкус и допълва перфектно вашето жилищно пространство. Инвестирането във висококачествен стол като този не само ще подобри цялостната естетика на вашето жилищно пространство, но и ще осигури дълготрайно удоволствие от използването му.

Цената е за дамаска 1 категория!
mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.