LUCIA тиково легло 124765 44046

LUCIA тиково легло 124765
Най-нови

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    69.0 см

  • Широчина:

    160.0 см

  • Дълбочина:

    145.0 см

  • Произход:

    Индонезия

  • Материал:

    Тиково дърво

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: Индонезия
Тиковото дърво е изключително ценен материал за мебели, особено за външна употреба, благодарение на своята издръжливост и способност да издържа на различни метеорологични условия. Леглата от тиково дърво са не само здрави и устойчиви, но и притежават естествена красота, която се подчертава с времето, придавайки им уникален и автентичен вид. Тиковото дърво също така съдържа естествени масла, които го предпазват от влага, гъбички и насекоми, което го прави идеален избор за мебели, разположени на открито, като например в градината или край басейна.
Матракът, използван за легло от тиково дърво, също е важен елемент, тъй като трябва да бъде удобен, но също така да издържа на външни условия, ако леглото е разположено на открито. Декоративните възглавници могат да добавят цвят и текстура, както и допълнителен комфорт и стил.
Изборът на легло от тиково дърво е инвестиция в качество и дълготрайност, която ще донесе красота и функционалност във вашия външен пространство за години напред. С правилна поддръжка, тиковите мебели могат да издържат десетилетия, като се подобряват с възрастта и придобиват по-богат и по-топъл цвят, което ги прави още по-желани сред ценителите на висококачествени мебели.
mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.