MARSYLIA Ъглов диван 44888

MARSYLIA Ъглов диван
Най-нови

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    90.0 см

  • Широчина:

    262.0 см

  • Дълбочина:

    210.0 см

  • Произход:

    Полша

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: Meb
Ъгловите дивани с функция сън са изключително практичен избор за всеки модерен дом, предлагайки комфорт и функционалност в едно.
Със своята ракла и елегантни черни метални крака, те добавят стилен акцент към интериора, докато предоставят допълнително пространство за съхранение и удобство при превръщането в легло. Възможността за избор на дамаска от клиента позволява персонализация според индивидуалните предпочитания и интериора на помещението. Изчистеният модел с прави линии гарантира, че диванът ще се впише безпроблемно в различни дизайнерски концепции, от минималистични до по-еклектични.
Изработката от висококачествена иглолистна дървесина осигурява здравина и дълготрайност, а комбинацията от сиконови и полиуретанови гранули в пълнежа на възглавниците предлага оптимален комфорт и поддръжка. Седалищната част, изработена с пружини зиг-заг и паня, гарантира устойчивост и удобство при седене, което е важно за всекидневната употреба на дивана. Елегантността и стилът на този модел го правят идеален избор за тези, които търсят мебел, която да съчетава естетика с практичност. В допълнение, множеството варианти за персонализация и високото качество на материалите правят този ъглов диван с функция сън ценен актив във всяко жилище.
Спална площ: 232x128см
mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.