MARTIN Трапезна маса 24324

MARTIN Трапезна маса

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    90.0 см

  • Широчина:

    160.0 см

  • Дълбочина:

    76.0 см

  • Произход:

    Полша

  • Материал:

    MDF

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: Hal

Размерите на масата могат да варират от 160 до 200 cm дължина, 90 cm ширина и 75 cm височина, което я прави подходяща за различни по големина помещения и събирания. Плотът е изработен от първокласно стъкло, известно със своята издръжливост и модерен вид. Тъмно сивият цвят на стъкления плот осигурява елегантен контраст с черния цвят на краката, създавайки визуално привличаща окото и модерна атмосфера.
Една забележителна характеристика на тази маса е нейната способност да се разширява. С прости движения можете лесно да увеличите дължината на масата от 160 до 200 cm, което позволява настаняването на повече гости по време на специални поводи.
С елегантния си дизайн и превъзходна изработка, тази трапезна маса ще бъде централна точка във вашата трапезария, създавайки модерна и стилна атмосфера за вашите хранения и събирания. Нейната комбинация от висококачествени материали, модерен дизайн и функции я прави идеален избор за домакинства, които ценят както функционалността, така и визуалната привлекателност.

mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.