MONACO 2000 Гардеробна система 713 45944

MONACO 2000 Гардеробна система 713
Най-нови

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    236.0 см

  • Широчина:

    289.0 см

  • Дълбочина:

    58.0 см

  • Произход:

    Германия

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: Wie
Гардеробната система MONACO 2000 предлага изключително качество и гъвкавост, позволявайки на клиентите да персонализират своя гардероб съобразно личните си нужди и вкус. С осемте си крила, тип хармоника, този гардероб е идеален за оптимизиране на пространството, като предлага лесен достъп до съхраняваните вещи. Бялото стъкло на фронтовете придава модерен и елегантен вид, докато опцията за избор на различен декор цвят дава възможност за създаване на уникален интериорен дизайн. Матовият вариант на декора добавя допълнителна стилна нотка и разнообразие във визията.
Цената, посочена в описанието, отразява стандартната конфигурация, но MONACO 2000 предлага и възможност за добавяне на разнообразни елементи и аксесоари, които да отговорят на специфичните изисквания на всеки клиент. Например, LED панелът в сребърен цвят или горната LED лампа в цвят хром могат да добавят модерен акцент и функционалност. Допълнителните аксесоари като държач за панталони, поставки за вратовръзки и колани, както и стойки за дрехи, са проектирани да максимизират удобството и организацията вътре в гардероба.
Вътрешното LED осветление с детектор за движение е иновативно решение, което осигурява удобство и енергийна ефективност, като светлината се активира само когато е необходимо. Това, заедно с възможността за зареждане на акумулаторната батерия чрез USB, прави MONACO 2000 изключително адаптивен към съвременните технологични тенденции и нужди на потребителите.( не е включено в цената)
В цената не е включена паспарту рамката, както и LED осветлението, но може да бъдат поръчани.
За допълнителна информация и персонализиране на вашата гардеробна система MONACO 2000, можете да се свържете с нас.
Други артикули от серия "Monaco 2000" може да разгледате тук:
MONACO 2000 Гардеробна система B43
MONACO 2000 Гардеробна система 604
MONACO 2000 Гардеробна система 571