MONZA Set 4 Ъглов диван 45023

MONZA Set 4 Ъглов диван
Най-нови

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    82.0 см

  • Широчина:

    285.0 см

  • Дълбочина:

    250.0 см

  • Произход:

    Полша

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: Bef
Холовите ъгли от ново поколение са синоним на иновация и комфорт в съвременния интериорен дизайн. Те са проектирани с мисъл за максимално удобство и функционалност, като същевременно предлагат елегантен и стилен външен вид. Сърцевината на тези мебели е изработена от висококачествено дърво, което осигурява здравина и дълготрайност. Седалищните части, изработени от комбинация на зиг заг пружини и високоеластична пяна, предоставят комфорт и подкрепа. Ергономичността е в основата на дизайна, гарантираща, че всяко седене е истинско удоволствие.
Допълнителните декоративни възглавници не само добавят естетическа стойност, но и предлагат допълнителна подкрепа и уют. Персонализацията е ключов елемент при тези модели, като клиентите могат да избират от разнообразие от дамаски, за да отговорят на своите вкусове и интериорни нужди. Удобните подлакътници са проектирани така, че да предоставят оптимална подкрепа за ръцете, допринасяйки за общото усещане за комфорт.
Възможността за поръчка с лява или дясна лежанка предоставя допълнителна гъвкавост при оформлението на жилищното пространство, позволявайки на холовия ъгъл да се интегрира безпроблемно във всяка стая. Използването на висококачествени материали гарантира, че мебелите не само изглеждат изискано, но и ще издържат на изпитанието на времето, като запази своята красота и функционалност за години напред. Със своята изтънчена изработка и внимание към детайла, холовите ъгли от ново поколение са идеалният избор за тези, които търсят перфектното съчетание между стил, комфорт и дълготрайност.
mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.