Трапезна маса Mozambik

MOZAMBIK Трапезна маса

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    120.0 см

  • Широчина:

    120.0 см

  • Дълбочина:

    75.0 см

  • Произход:

    Полша

  • Материал:

    MDF

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: Hal

Кръглата трапезна маса е практично и стилно допълнение към всяка трапезария или всекидневна. Плотът е изработен от MDF, фурнирован в нежен златен дъб, създавайки топъл и привлекателен външен вид, който добавя нотка лукс към вашето пространство. Златният нюанс на плота перфектно контрастира с черните метални крака, което води до хармоничен баланс на цветове и текстури.
Четирите крака на масата са направени от издръжлива стомана и са боядисани в черно, което им придава модерен и елегантен вид.
Тази кръгла трапезна маса предлага гъвкавост по отношение на разположението, тъй като кръглата й форма позволява лесно движение около нея. Подходящ е както за малки, така и за големи събирания, което го прави идеален избор за домакинства от всякакъв размер. Освен това кръглата форма насърчава чувството за единство и връзка сред седящите, което го прави чудесен избор за семейни вечери или приятелски събирания.
Независимо дали търсите трапезна маса за ежедневна употреба или такава, на която да се наслаждавате по специални поводи, тази кръгла маса със сигурност ще надхвърли вашите очаквания.

mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.