Бар стол NANCY

NANCY бар стол

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    101.0 см

  • Широчина:

    44.0 см

  • Дълбочина:

    58.0 см

  • Произход:

    Турция

  • Материал:

    Масив Бук

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: Daw

Представяме ви бар стол "NANCY", изработен от масивен бук – първокласен дървен материал.
Конструкцията на стола е изработена изцяло от масивен бук, осигуряваща здрава и издръжлива основа. Елегантно оформените крака и облегалката подчертават естествената красота на дървото, като същевременно поддържат изчистен и модерен външен вид. Байцът на дървото може да бъде избран според вашите предпочитания, което ви позволява да създадете хармонична цветова схема, която допълва останалата част от вашето жилищно пространство.
За разлика от много други бар столове, столът "NANCY" не включва тапицерия. Вместо това, той се отличава с изчистен дизайн, който показва красотата на масивния бук. Това опростено оформление го прави лесен за почистване и поддръжка, което го прави идеален избор за зони с висок трафик или заведения, където могат да възникнат разливи или петна.
В обобщение, бар столът "NANCY", изработен от масивен бук, е луксозно парче, което съчетава функционалност, издръжливост и естетическа привлекателност. Със своя изчистен дизайн, висококачествени материали и липса на нужда от поддръжка, този стол несъмнено ще се превърне във фокусна точка на вашето жилищно пространство.

mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.