NAUDU CFSX Диван

NAUDU CFSX Диван

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    47.0 см

  • Широчина:

    101.0 см

  • Дълбочина:

    45.0 см

  • Конфигурация:

    CFSX

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: Fur

 Диванът NAUDU CFSX е идеален избор за модерни офисни и обществени пространства, както и за домашни интериори. Той съчетава съвременен дизайн с изключителна функционалност, предлагайки високо ниво на комфорт и адаптивност към различни среди. Ето и някои от основните му характеристики:

Дизайн: Модерен и изчистен дизайн, подходящ за различни интериорни стилове и пространства.
Материали: Изработен от висококачествени материали, които осигуряват дълготрайност и устойчивост. Корпусът е здрав и стабилен, а тапицерията е издръжлива и лесна за поддръжка.
Цветови варианти: Предлага се в широка гама от цветове, което позволява персонализиране според предпочитанията и изискванията на интериора.
Комфорт и ергономичност: NAUDU CFSX е проектиран с акцент върху комфорта и ергономичността, гарантирайки приятно изживяване при седене. Седалката и облегалката са оборудвани с висококачествени пълнежи, осигуряващи мекота и оптимална поддръжка. Формата на облегалката е проектирана така, че да предоставя отлична опора за гърба.Ергономични подлакътници допълнително увеличават комфорта, предоставяйки удобство за ръцете и раменете.
Лесна поддръжка: Материалите за тапицерията са устойчиви на замърсявания и лесни за почистване, което го прави подходящ за интензивна употреба в различни среди.

 Диванът NAUDU CFSX е перфектното решение за тези, които търсят съчетание от съвременен дизайн, комфорт и функционалност. Този диван е отличен избор както за офисни и обществени пространства, така и за модерни домашни интериори, предоставяйки гъвкавост и удобство за всички потребители.