Кресло PAKKO

PAKKO Кресло

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    90.0 см

  • Широчина:

    85.0 см

  • Дълбочина:

    90.0 см

  • Произход:

    Турция

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: Evd

Когато става въпрос за обзавеждане на дневната или хола, комфортът и стилът вървят ръка за ръка. Едно удобно кресло може да се превърне в любимото място за отдих в дома, където можете да се отпуснете след дълъг ден. С широка седалка и облегалка, това кресло обещава не само удобство, но и подкрепа, която е важна за вашето тяло. Меките възглавници и качественият дунапрен осигуряват оптимален комфорт, докато ластичните колани гарантират дълготрайност и устойчивост на формата.
Изборът на дамаска е съществен, тъй като тя добавя както към естетиката, така и към функционалността на креслото. Възможността за персонализация чрез избор на материал и цвят позволява на креслото да се впише идеално в интериора на вашия дом. Било то класически орех, елегантен черен или модерен сив цвят на краката и основата, вие имате свободата да създадете мебел, която отговаря на вашите вкус и нужди.
Пълнежът от висококачествен дунапрен с дебелина 12 см осигурява необходимата мекота и удобство, докато ластичните колани поддържат стабилността и издръжливостта на седалката. Така креслото не само ще изглежда привлекателно, но и ще предложи здравословна подкрепа за вашата гръбначна колона и тяло като цяло.
В заключение, това кресло е идеалният избор за всеки, който търси перфектното съчетание между комфорт и персонализиран стил. Със своята функционалност и възможност за адаптация към индивидуалните предпочитания, то ще се превърне в ценно допълнение към вашия интериор и ще ви служи верно през годините.

mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.