POSSI Модул RTV4S/4/16 37565

POSSI Модул RTV4S/4/16

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    62.0 см

  • Широчина:

    160.0 см

  • Дълбочина:

    42.0 см

  • Среден срок на доставка:

    7 работни дни

  • Произход:

    Полша

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: evr
TV шкафът е елегантно и функционално решение за съхранение, съчетаващо изчистен дизайн с висококачествени материали. Корпусът е изработен от здрава ПДЧ плоскост, докато фронтът е направен от масив, осигурявайки издръжливост и естетическа привлекателност. Съчетанието на два цвята – бяло и дърво – създава визуално привлекателен контраст, който подобрява цялостната естетика на TV шкафа.
Масивният фронт на TV шкафа добавя нотка лукс и класа към вашето жизнено пространство. Естественото дърво придава на TV шкафа топъл и привлекателен вид, който се съчетава безпроблемно с всяка декоративна схема. Нюансовото покритие на корпуса осигурява съвременен щрих, който допълва изчистения дизайн на TV шкафа.
TV шкафът е проектиран с функционалност на първо място, като предлага достатъчно място за съхранение на вашите устройства за забавление и аксесоари. Със своя масивен фронт и нюансов корпус, той създава визуално привлекателен контраст, който подобрява цялостната естетика на вашето жизнено пространство, като същевременно осигурява достатъчно място за съхранение на вашите устройства за забавление и аксесоари.
Намалението важи за наличности и мостри!
mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.