PRIMAVERA Малка Витрина 41271

PRIMAVERA Малка Витрина

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    173.8 см

  • Широчина:

    45.2 см

  • Дълбочина:

    40.0 см

  • Среден срок на доставка:

    7 работни дни

  • Произход:

    Полша

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: MebW
Серията "PRIMAVERA" представлява модерно и стилно обзавеждане за дневна, което е идеално за любителите на скандинавския дизайн. Изработена с внимание към детайла, тази серия се отличава със своята светлосива цветова палитра и акценти в дъбов цвят, които придават топлина и естественост на интериора. Материалите, използвани в производството на мебелите от серията, са висококачествени MDF плоскости и стъкло, което гарантира дълготрайност и издръжливост. Освен това, витрините предлагат опция за добавяне на LED осветление, което може да подчертае красотата на изложените предмети и да създаде уютна атмосфера в помещението.
Витрините от серията "PRIMAVERA" са проектирани с мисъл за функционалност и естетика, като съчетават два цвята - сиво и дървесно, за да създадат модерен и изчистен вид. Тази комбинация от цветове позволява лесно съчетаване с различни интериорни стилове и декорации.
Изборът на мебели от серията "PRIMAVERA" е инвестиция в комфорта и красотата на дома, като същевременно предлага практичност и функционалност. Възможността за добавяне на LED осветление е само един от многото аспекти, които правят тази серия желана сред потребителите, търсещи съвременно обзавеждане с акцент върху дизайна и качеството. Серията "PRIMAVERA" е пример за съвременното мебелно производство, което съчетава естетика и иновации, за да отговори на нуждите и очакванията на съвременните потребители.
Намалението важи за мостра и наличности!