RIO Ъглов диван 45326

RIO Ъглов диван

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    80.0 см

  • Широчина:

    325.0 см

  • Дълбочина:

    104.0 см

  • Произход:

    Турция

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: mobel
Ъгловият диван е изключително популярен избор за модерния дом, предлагайки комбинация от стил и функционалност. Със своята иновативна конструкция, той предоставя удобство и комфорт, благодарение на ластичните колани и висококачествения дунапрен, които формират основата на седалищната част. Интегрираният въртящ механизъм позволява лесно преоразмеряване на седалката, което е идеално за различни жилищни пространства.
Краката на дивана са проектирани така, че да не променят цвета си с времето, гарантирайки дълготрайност и устойчивост на износване. Опцията за добавяне на междинна масичка в бяло или черно, освен стандартния каталожен цвят американски орех, предлага допълнителна гъвкавост и персонализация без допълнителни разходи.
Възможността за изработка на дивана в дамаска по избор на клиента е още едно доказателство за ангажимента на производителя към индивидуалността и уникалността. Без значение дали предпочитате класическия шик или съвременния минимализъм, можете да персонализирате своя диван, за да отговаря точно на вашите естетически предпочитания и интериорен дизайн.
Иновативният и практичен дизайн на този ъглов диван го прави идеален за тези, които търсят максимална функционалност в ограничено пространство. С възможността за поръчка с лява или дясна лежанка, той предлага допълнителна гъвкавост и удобство, позволявайки на собствениците да оптимизират използването на пространството в своите домове. Така ъгловият диван не само украсява жилището, но и предоставя практично решение за ежедневието.
mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.