RITZ Четириместен диван с един подлк. 38488

RITZ Четириместен диван с един подлк.
Най-нови

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    70.0 см

  • Широчина:

    340.0 см

  • Дълбочина:

    130.0 см

  • Произход:

    Турция

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: PM, mm
Четириместният диван "RITZ" е създаден да предложи изключителен комфорт и стил във вашия дом. Със своя изчистен и модерен дизайн, той се вписва идеално в съвременния интериор. Изработен е с внимание към детайла, като предлага един подлакътник за допълнително удобство и подкрепа. Въпреки че не разполага с функция за сън, този диван е идеален за дълги часове на релаксация и общуване със семейството и приятелите.
Меката му дамаска и плътните възглавници осигуряват уютна атмосфера, като в същото време предлагат здравина и издръжливост благодарение на корпуса от масивно дърво и пълнежа от ластични колани. Клиентите имат възможността да персонализират своя диван, като изберат дамаска, която отговаря на техния вкус и интериора на помещението. Правите форми на дивана придават елегантност и съвременно излъчване, докато декоративните възглавници добавят финалния штрих към цялостната визия.
Диван "RITZ" е създаден да бъде централната точка във всяка стая, предлагайки не само комфорт, но и изразителен стил, който да говори за вашия уникален вкус. Той е идеалният избор за тези, които търсят мебел, която да съчетава функционалност и естетика в едно. Независимо дали се разполага в хола, работната стая или дори в спалнята, диван "RITZ" обещава да донесе комфорт и стил за години напред.
mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.