ROMY Модул RMYV01L сиво/дъб флагстав 45366

ROMY Модул RMYV01L сиво/дъб флагстав

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    206.5 см

  • Широчина:

    65.0 см

  • Дълбочина:

    41.1 см

  • Произход:

    Полша

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: evr
Витрината е модерна и функционална мебел, който би допринесъл за елегантността и удобството на всяко пространство. Със своята врата, тя предлага идеалното съчетание между скрито съхранение и възможност за показване на декоративни предмети или книги. Плътната част осигурява пространство за съхранение на предмети, които предпочитате да останат извън погледа, докато стъклената част позволява лесно да се покажат и подчертаят избрани артикули.
Плавното затваряне е важна характеристика, която добавя към усещането за висококачествен мебел, намалявайки шума и износването, което обикновено се свързва с честото отваряне и затваряне на вратите. Металните дръжки и крака не само че придават съвременен вид, но и осигуряват допълнителна здравина и стабилност на витрината.
Изборът на материали като MDF и ПДЧ е практичен, тъй като те са известни със своята издръжливост и лесна поддръжка. Цветът светло сиво с акценти на дъб flagstaff предлага нежен, но в същото време забележителен визуален интерес, който може лесно да се впише в различни интериорни стилове, от минималистичен до по-традиционен. Този цветови избор също така предоставя гъвкавост при комбинирането с други мебели и цветови схеми в помещението.
Витрината би била отличен избор за всеки, който търси функционална и стилна мебел, която да добави елегантност и удобство в дома или офиса. Тя е идеална за съхранение и експониране на различни предмети, като същевременно допринася за общата естетика на пространството.
Има опция за поставяне на осветление рафт - 18лв.
Оция осветление таван - 32лв.
mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.