ROMY Полица RMYP01 комплект 2бр 45354

ROMY Полица RMYP01 комплект 2бр

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    62.0 см

  • Широчина:

    60.0 см

  • Дълбочина:

    24.0 см

  • Произход:

    Полша

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: evr
Комплектът полици етажерки представлява изключително функционално и адаптивно решение за всеки интериор. Състоящ се от две единици, този комплект позволява на клиентите да ги позиционират по начин, който най-добре отговаря на техните индивидуални нужди и пространствени ограничения. Предлаган в разнообразие от цветове - крем, сива глина и дъб флагстаф, той може лесно да се интегрира в различни цветови схеми и дизайнерски концепции. Изработен от висококачествени материали като МДФ и ПДЧ, с корпус от 16мм и фронт от 19мм, този комплект етажерки е проектиран да издържи на ежедневната употреба, като същевременно предлага стилен и модерен външен вид.
Полиците са достатъчно универсални, за да служат за различни цели - от практично съхранение на книги и документи до елегантна декорация с любими предмети или растения. Тяхната структура е идеална за създаване на библиотека или за излагане на декоративни елементи, което ги прави отличен избор за всеки, който търси да добави функционален, но естетически приятен акцент към своя дом или офис. Съчетанието от здравина и стил прави тези етажерки подходящи както за домашна, така и за комерсиална употреба, като същевременно предлагат лесна поддръжка и дълготрайност.
В допълнение, гъвкавостта на дизайна позволява на полиците да се адаптират към променящите се нужди и предпочитания, което ги прави практичен избор за тези, които често пренареждат своите пространства. Без значение дали се използват за организиране на работното място или като част от домашния интериор, тези етажерки са проектирани да предложат максимална функционалност и визуално удовлетворение. Със своята универсалност и качество, комплектът полици етажерки е отличен избор за всеки, който търси да оптимизира своето пространство с модерен и стилен акцент.
mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.