SAIL CFA Конферентен стол

SAIL CFA Конферентен стол

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    47.0 см

  • Широчина:

    59.0 см

  • Дълбочина:

    43.0 см

  • Конфигурация:

    CFA

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: Fur

 Столът SAIL CFA е създаден, за да осигури високо ниво на комфорт и елегантност в различни офис среди, като конферентни зали, приемни и работни пространства. Основните характеристики на този модел включват:
Ергономичен дизайн: SAIL CFA е проектиран с акцент върху ергономията, предоставяйки оптимална поддръжка за гръбначния стълб и намалявайки умората при продължително седене.
Мека седалка: Седалката е покрита с висококачествена тъкан, която предлага удобство и дълготрайност. Омекотената седалка осигурява комфорт дори при продължително седене.
Мрежеста облегалка: Облегалката е изработена от висококачествена мрежа, която осигурява отлична вентилация и поддържа гърба свеж и сух. Мрежата предоставя допълнителен комфорт и предотвратява натрупването на топлина
Фиксирани подлакътници: Подлакътниците са фиксирани и предоставят стабилна поддръжка на ръцете, намалявайки напрежението в раменете и врата.
Стабилна конструкция: Столът е снабден със здрава и устойчива основа, която гарантира стабилност и сигурност при ползване. Основата е проектирана за максимална издръжливост и устойчивост.
Елегантен и модерен вид: SAIL CFA се отличава със стилен и съвременен дизайн, който се вписва отлично във всяко модерно офис пространство. Изчистените линии и висококачествените материали придават професионален вид.
Поддръжка на гърба: Облегалката на стола е проектирана да поддържа правилната позиция на гърба, което допринася за здравето и комфорта на потребителя.
Лесна поддръжка: Материалите, използвани за изработката на стола, са устойчиви на износване и лесни за почистване, което улеснява поддръжката му в дългосрочен план.
Столът SAIL CFA е отличен избор за офиси, които се стремят да комбинират комфорт, ергономичност и елегантен дизайн. Той осигурява необходимата поддръжка и удобство за дълги часове работа, като същевременно добавя стил и професионализъм към всяко работно пространство.