SEATTABLE трансформиращ стол череша/хромиран 36505

SEATTABLE трансформиращ стол череша/хромиран

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    87.0 см

  • Широчина:

    64.0 см

  • Дълбочина:

    65.0 см

  • Среден срок на доставка:

    7 работни дни

  • Произход:

    България

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
"SEATTABLE" представлява иновативен подход към многофункционалните мебели, като съчетава в себе си елегантност и практичност. Този продукт е идеален за пространства, които изискват гъвкавост и оптимизация на площта, като например конферентни зали, учебни стаи, или дори домашни интериори с ограничено пространство. Способността на "SEATTABLE" да се трансформира от стол в маса с едно единствено движение е революционна, като позволява бърза адаптация към различни нужди и ситуации без допълнителни усилия за пренареждане на мебелите.
Иновативният дизайн на "SEATTABLE" включва дискретна дръжка, която улеснява трансформацията, и ергономични форми, които осигуряват комфорт дори при продължителна употреба. Големият работен плот и щедрата седалка са проектирани така, че да предложат максимален комфорт и функционалност. Продуктът е създаден съгласно най-високите стандарти за качество и внимание към детайлите, което гарантира дълготрайност и устойчивост на износване.
"SEATTABLE" е не само практично решение за малки жилищни пространства, но и стилен акцент във всяко обзавеждане. Със своя изчистен силует и модерен вид, той лесно се интегрира в различни интериорни стилове.
В допълнение, "SEATTABLE" е отличен избор за обществени пространства като университети, обучителни центрове, конференции, институции, библиотеки, музеи, хотели и болници, където често се налага бърза промяна на конфигурацията на помещенията. Способността за бързо преобразуване от столове в маси и обратно значително улеснява организацията на различни събития и активности.
В заключение, "SEATTABLE" е пример за модерно мебелно решение, което отговаря на динамичните изисквания на съвременния начин на живот и работа. Съчетанието на функционалност, стил и качество прави Seattable предпочитан избор за разнообразни пространства и нужди.
НАМАЛЕНИЕТО ВАЖИ ЗА МОСТРА!
mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.