SHADE Лампа натурален бамбук 36509

SHADE Лампа натурален бамбук

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    62.0 см

  • Широчина:

    34.0 см

  • Дълбочина:

    34.0 см

  • Среден срок на доставка:

    7 работни дни

  • Произход:

    Индонезия

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: Индонезия
Полилеят "SHADE" е елегантно и екологично осветление, изработено от естествен бамбук с овална форма. Този иновативен дизайн съчетава традиционното майсторство с модерна естетика, създавайки уникално парче, което ще добави топлина и характер към всяко пространство.
Натуралният бамбук, използван в производството на полилея "SHADE", е устойчив и възобновяем ресурс, което го прави чудесен избор за съзнателни потребители. Неговият естествен цвят и текстура придават на полилея органично усещане, което се откроява в сравнение с традиционните метални или пластмасови полилеи.
Овалната форма на полилея "SHADE" осигурява мека и дифузна светлина, създавайки топла и приветлива атмосфера във всяка стая. Полилеят може да се използва в дневни, спални, ресторанти или кафенета, внасяйки нотка на оригиналност и стил.
Лесната поддръжка е друго предимство на полилея "SHADE". Бамбукът е естествено устойчив на влага и износване, което означава, че изисква минимални усилия за почистване и поддръжка.
В обобщение, полилеят "SHADE" е красиво и устойчиво осветление, което съчетава естествената красота на бамбука с функционалността и ефективността на съвременните технологии. Независимо дали търсите да освежите домашния си декор или да подобрите атмосферата на вашето заведение, полилеят "SHADE" със сигурност ще направи изявление и ще се превърне във фокусна точка на вашето пространство.
mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.