SONOS Гардероб за антре 43887

SONOS Гардероб за антре
Най-нови

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    203.0 см

  • Широчина:

    80.0 см

  • Дълбочина:

    40.0 см

  • Среден срок на доставка:

    7 работни дни

  • Произход:

    Полша

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: Inn
Двукрилният гардероб от нашата нова серия за антре „SONOS“ е елегантно и практично решение за съхранение, което ще трансформира вашето антре. Със своя изчистен дизайн, висококачествени материали и интелигентно вътрешно оформление, този гардероб е идеален за организиране на вашите дрехи и аксесоари по елегантен начин.
Гардеробът разполага с две врати, като едната е оборудвана с голямо огледало в лицевата част. Огледалото не само служи като функционален елемент, позволяващ ви да проверите външния си вид, преди да излезете, но също така добавя нотка лукс и елегантност към дизайна на гардероба.
Интериорът на гардероба е завършен в красив нюанс на стария дъб, който хармонизира с други дървени мебели във вашия дом и допринася за цялостната естетика на вашето антре. Този класически цвят гарантира, че гардеробът ще остане стилен и актуален за години напред.
Този двукрилен гардероб се отличава със своя модерен и минималистичен дизайн, който се съчетава безпроблемно с всяка декорация на дома. Неговата гладка повърхност и неутрален цвят гарантират, че ще пасне безпроблемно на всеки интериор, като същевременно прави изявление със своя изискан външен вид.
Гардеробът разполага с рафтове за ефективно съхранение на вашите дрехи и аксесоари. Можете лесно да персонализирате вътрешното оформление въз основа на вашите специфични нужди, като гарантирате, че всичките ви вещи са организирани и лесни за достъп.
Двукрилният гардероб може лесно да се позиционира според вашите предпочитания и нужди. Независимо дали искате да го монтирате близо до вратата за непосредствен достъп или да го използвате като декоративен елемент във вашата входна зона, този гардероб предлага гъвкавост, която отговаря на всички изисквания.
Нашият двукрилен гардероб "SONOS" е повече от просто място за съхранение; това е изявление за вашия вкус и ангажимент към функционалния дизайн. Със своята издръжливост, елегантен външен вид и множество възможности за съхранение, този гардероб е задължително допълнение към всяко антре. Преобразете вашето пространство за влизане и направете изявление с нашия двукрилен гардероб "SONOS" днес!
mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.