STUDIO Двуместен диван

STUDIO Двуместен диван

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    44.0 см

  • Широчина:

    130.0 см

  • Дълбочина:

    75.0 см

  • Конфигурация:

    двуместен

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: Fur

 Диван STUDIO е изключителен избор за всяко модерно офисно пространство или домашен интериор, съчетаващ стил, комфорт и функционалност. Ето някои от основните му характеристики:

Дизайн и комфорт: Диванът STUDIO е проектиран с внимание към детайла и съвременните тенденции в интериорния дизайн. Той предлага елегантен и минималистичен външен вид, който лесно се вписва в различни стилове на обзавеждане.
Форма и структура: Модерна и компактна форма, подходяща за малки и средни по размер помещения.
Материали: Висококачествени материали, осигуряващи дълготрайност и устойчивост. Корпусът е изработен от здраво дърво, а тапицерията може да бъде избрана сред различни видове текстил, в зависимост от предпочитанията на клиента.
Цветови варианти: Предлага се в широка гама от цветове, които могат да бъдат адаптирани според интериора на помещението.
Комфорт и ергономичност: Диванът STUDIO е създаден с мисъл за максимален комфорт при ползване.Седалката и облегалката са оборудвани с висококачествени пълнежи, които предлагат мекота и поддръжка на тялото. Облегалката е достатъчно висока, за да осигури удобство и поддръжка на гърба. Ергономичните подлакътници, допринасят за допълнителен комфорт при седене.
Лесна поддръжка: Материалите, използвани за тапицерията, са лесни за почистване и поддръжка, което прави дивана подходящ за интензивна употреба в обществени или частни пространства.

 Диванът STUDIO е изключително предложение за тези, които търсят комбинация от стил, комфорт и функционалност. Той е идеалният избор за модерни интериори, предлагайки удобство и естетика, които отговарят на високите изисквания на съвременните потребители.

mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.