TEPEE FS2 Диван

TEPEE FS2 Диван

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    42.0 см

  • Широчина:

    150.0 см

  • Дълбочина:

    75.0 см

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: Fur

 Диванът TEPEE е проектиран да създаде уютни и функционални зони за почивка и работа в офис пространства и обществени сгради. Със своя модерен дизайн и висококачествени материали, TEPEE е идеален избор за съвременния интериор. Основните характеристики на дивана TEPEE включват:

Модулен дизайн: TEPEE предлага модулен дизайн, който позволява различни конфигурации в зависимост от нуждите на пространството.
Комфорт и ергономичност: Диванът е проектиран с акцент върху комфорта и ергономичността, предоставяйки меки и удобни седалки и облегалки, които подпомагат правилната поза на тялото.
Висококачествени материали: Изработен от висококачествени материали, TEPEE гарантира дълготрайна издръжливост и устойчивост. Тапицерията е лесна за почистване и поддръжка, което го прави подходящ за интензивно използване.
Интегрирани маси и електрически контакти: Диванът може да бъде оборудван с интегрирани маси и електрически контакти, предоставяйки удобство за работа и съвещания. Това улеснява достъпа до електричество за зареждане на мобилни устройства и лаптопи.
Многофункционалност: TEPEE е подходящ за различни приложения, включително зони за почивка, срещи и работа в отворени офис пространства, приемни и чакални.
Стилен и модерен вид: Диванът се отличава със съвременен и стилен дизайн, който допълва всяко модерно интериорно пространство. Възможността за избор на различни цветове и материали позволява персонализация според вкуса и нуждите на клиента.

 Диванът TEPEE е идеално решение за създаване на комфортни и функционални зони за почивка и работа. Със своя модерен дизайн, висококачествени материали и гъвкави конфигурации, TEPEE предоставя отлични възможности за персонализиране и оптимизация на офис пространствата.

mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.