TEPEE Стол

TEPEE Стол

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    42.0 см

  • Широчина:

    102.0 см

  • Дълбочина:

    73.0 см

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: Fur

 Столът TEPEE е перфектен за офиси, чакални, приемни и обществени зони, където комфортът и стилът са от съществено значение. Със своя съвременен дизайн и удобства, този стол е идеален избор за съвременните интериори. Ето и някои от основните му характеристики:
Дизайн и естетика:
 Модерен и изчистен вид: TEPEE се отличава със своя съвременен дизайн, който съчетава естетика и функционалност. С елегантните си линии и меките извивки, столът предлага модерен външен вид, който лесно се вписва в различни интериорни стилове.

Конструкция и материали:
  Рамка: Столът е конструиран със здрава метална рамка, която осигурява стабилност и дълготрайност. Краката на стола са с дървени акценти, които добавят топлина и естествен чар на дизайна.
  Тапицерия: Висококачествената текстилна тапицерия е мека и издръжлива, като предоставя оптимален комфорт при сядане. Материалът е лесен за почистване и поддръжка, което го прави практичен избор за ежедневна употреба.

Удобство и функционалност:
 Комфорт: Широката и дълбока седалка, заедно с добре подплатената облегалка, осигуряват изключителен комфорт и поддръжка. Столът е проектиран да поддържа правилната стойка, което го прави подходящ за дълги периоди на използване.
  Функционалност: По желание на клиента столът може да бъде оборудван с вграден USB порт за зареждане на устройства, което го прави идеален за модерните офис среди и обществени пространства.

 Този стол предлага идеалното съчетание на стил и функционалност, което го прави отличен избор за всяко модерно пространство.

mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.