Трапезна маса 6819 Черна 45655

Трапезна маса 6819 Черна
Най-нови

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    74.0 см

  • Широчина:

    140.0 см

  • Дълбочина:

    90.0 см

  • Среден срок на доставка:

    7 работни дни

  • Произход:

    Полша

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: tond
Разтегателната маса, изработена от синтерован камък и метал, представлява изключително модерен и функционален елемент от интериора на всяко помещение. Синтерованият камък е иновативен материал, който се отличава с висока устойчивост на натиск, температурни промени и петна, което го прави идеален за използване в ежедневието. Бялата основа и плотът с промазки придават на масата елегантен и свеж вид, като същевременно осигуряват лесна поддръжка и почистване. Металната обработка на стойката добавя допълнителна стабилност и здравина, гарантирайки дълготрайност на мебелта.
Модерният дизайн на масата я прави подходяща както за съвременния дом, така и за офис пространства, където стилът и функционалността са от съществено значение. Разтегателният механизъм е проектиран така, че да позволява лесно и бързо преобразуване на масата, което я прави идеална за приемане на повече гости или за адаптиране към различни нужди от пространство. Това е особено ценно в моменти, когато се нуждаете от допълнителна работна повърхност или когато организирате събирания и тържества.
В допълнение, бялата основа на масата лесно се съчетава с различни стилове столове и аксесоари, което ви позволява да експериментирате с интериорния дизайн и да създадете уникална и приветлива атмосфера. Независимо дали предпочитате минималистичен стил или търсите да добавите модерен акцент в традиционно обзаведеното пространство, тази маса може да се превърне в централен елемент на вашето обзавеждане.
Изборът на разтегателна маса с плот от синтерован камък е инвестиция в качество, дълготрайност и многофункционалност. Тя не само ще служи вярно през годините, но и ще добави изисканост и модерност към всяко пространство, като същевременно предлага практичност и гъвкавост в употреба. Със своята структура и материали, разтегателната маса е отличен избор за всеки, който цени красотата и функционалността в едно.
Размери в разтегнато състояние: 140/200см * 90см * 74см
mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.