VITALCARE Матрак 160/200 30542

VITALCARE Матрак 160/200

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    23.0 см

  • Широчина:

    160.0 см

  • Дълбочина:

    200.0 см

  • Произход:

    Италия

  • Размер:

    160/200

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: Isl
Матракът VITALCARE предлага уникално съчетание от комфорт и поддръжка, което го прави идеален избор за тези, които търсят качествен сън. С двулицевата си конструкция, този матрак осигурява възможност за избор между различни нива на мекота, като по този начин се адаптира към индивидуалните предпочитания за сън. Три сантиметровият слой мемори пяна от едната страна е идеален за тези, които предпочитат по-мека повърхност, която обгръща тялото и намалява необходимостта от често обръщане през нощта, докато едносантиметровият слой от другата страна предлага малко по-твърда опора.
Текстилът на матрака е обработен срещу акари и бактерии, което гарантира хигиенична среда за сън. Вътрешният калъф с цип позволява лесно сваляне и пране, улеснявайки поддръжката и поддържането на матрака в перфектно състояние.
Сърцевината на матрака е изработена от високоеластична пяна, която предоставя ортопедична поддръжка и помага за поддържането на правилната позиция на тялото през цялата нощ. Това е особено важно за хората, които имат проблеми с гръбначния стълб или тези, които просто искат да се събудят почивали и без болки.
В заключение, матракът VITALCARE е продукт, който е проектиран с мисъл за максимален комфорт и поддръжка. Неговата иновативна конструкция и внимание към детайлите гарантират, че всеки потребител може да намери своя идеален сън, независимо от индивидуалните предпочитания и нужди. Със своята антиалергична и антиакарна обработка, матракът осигурява чиста и здравословна среда за почивка, докато високоеластичната пяна и слоевете мемори пяна предлагат персонализирана опора и комфорт. Вакуумираната доставка и лесната поддръжка са само някои от предимствата, които правят този матрак привлекателен избор за дома.
mebeli.kamko.bg използва бисквитки. Разглеждайки този сайт Вие се съгласявате с използването на бисквитки.