WL06 Лампа дъб, овална форма - ленен абажур 45641

WL06 Лампа дъб, овална форма - ленен абажур

За повече информация може да се запознаете с общите условия.

  • Височина:

    39.0 см

  • Широчина:

    25.0 см

  • Дълбочина:

    25.0 см

  • Среден срок на доставка:

    7 работни дни

  • Произход:

    България

  • Материал:

    Дъб

Все още няма споделени мнения за този продукт.

Само регистрирани клиенти, могат да добавят мнения.
Етикети: Тера Домо
Дизайнерската настолна лампа от DianaHomeStyle е въплъщение на елегантност и функционалност. Изработена ръчно от висококачествен дъб, тази лампа притежава овална форма, която придава мекота и топлина на интериора. Лененият абажур, допълващ дървената структура, не само разсейва светлината по един изключително приятен начин, но също така добавя текстурен акцент към дизайна. Сферичната основа на лампата осигурява стабилност и баланс, докато нежните линии и естествените материали създават усещане за спокойствие и хармония във всяко пространство.
Тази лампа е идеален избор за тези, които ценят ръчната изработка и искат да внесат част от природата в своя дом или офис. Дъбът, използван за основата, е известен със своята здравина и дълготрайност, което гарантира, че лампата може да издържи на изпитанията на времето. Лененият абажур не само допринася за естетическата стойност на лампата, но също така е избор, отговорен към околната среда, тъй като ленът е биоразградим и екологичен материал.
Съчетанието на традиционни техники и съвременен дизайн прави тази лампа подходяща за различни интериорни стилове, от класически до модерни. Независимо дали е поставена върху нощно шкафче, работно бюро или странична маса, тя със сигурност ще привлече вниманието и ще се превърне в акцент в помещението. Освен това, лампата от DianaHomeStyle може да бъде перфектният подарък за специален човек, който оценява уникалността и качеството на ръчно изработените предмети.
В заключение, настолната лампа от DianaHomeStyle е пример за изтънчен дизайн, който се слива с практичността. Тя е създадена с мисъл за дълготрайност и устойчивост, като същевременно предлага топлина и стил на всяко пространство. С тази лампа, DianaHomeStyle демонстрира своята ангажираност към качеството и иновативността, като предоставя на клиентите си не просто осветително тяло, а истинско произведение на изкуството.